KE Konsultit Oy

Käenkuja 8 A
00500 Helsinki, Finland
040 758 8087
nimi.sukunimi(at)kekonsultit.fi

Historia


KE-Konsulttien tarina alkaa vuodesta 2014, jolloin yhtiön on perustettu ja ryhdytty tekemään alan valvonta ja konsultointitöitä.

Kuten muillakin aloilla maine ja ammatillinen osaaminen ovat suuressa arvossa. Näin myös KE Konsulttien tie on askel askeleelta vienyt kohti suurempia hankkeita ja vastuita. Myös isot alan toimijat ovat huomanneet yrityksen mikä on avannut kumppanuuksia eri suuntiin.

Tänä päivänä monet alan toimijat tuntevat yrityksen laadun ja työmoraalin. Isot toimijat kuten Fira ja Sweco ovat mielellään KE Konsultit Oy:n hankkeissa mukana. Lukuisat isännöitsijät pitävät yritystämme listoilla kun pyydetään tarjouksia luotettavina pidetyiltä yrityksiltä.

Yhteistyössä


Olemme tehneet KE Konsulttien kanssa yhteistyötä useammassa putkiremontissa. Hankkeet ovat sujuneet hyvässä hengessä ja laadukkaasti loppuun asti. Meillä asiakastyytyväisyys on koko toiminnan keskiössä, on mukava toimia toimijan kanssa, joka jakaa tämän saman näkemyksen. Urakoitsijan näkökulmasta KE Konsultit ottavat poikkeuksellisen hyvin vastuuta ja auttavat remontin sujuvassa etenemisessä käytännön yksityiskohdista lähtien.

Jaakko Viitanen
Kehitysjohtaja, Fira Oy

KE Konsultit Oy | 2634481-3 | Tietosuojaseloste